Klassträffen

Igår lördag så var jag på Tollare fhsk som ligger utanför Stockholm för att träffa mina klasskamrater från ledarlinjen. Vi slutade för trettio år sedan, så det var med stor nyfikenhet som jag reste dit. Hur såg dom ut i dag tro, skulle jag känna igen dom? Trettio år är en lång tid, men oj vad lik sig dom var lite äldre och fylligare samt lite mer skrynkliga men jättefina! Det blev en oförglömlig dag vi berättade vad som hänt sedan vi sågs senast, ett livs berättelse allt från Tysklandsboende, Brasilenflytt,konstsmed,campingägare,småföretagare och mycket mer.Det blev en oförglömlig dag att åka hem för att smälta.
Så idag söndag så får det allt bli att jag tar det lungt och bara fins här.

Min första dag på bloggen.


Vad vill jag med ett engagemang här tro?
Jo dels skriva lite om vad jag tänker och tycker i olika frågor, och en förhoppning att någon läser och reagerar på det!
 Sen blir det lite vad jag gör kanske, vi får se hur det artar sig. Men du som läser detta svara och komentera mig gärna!
En vanlig tisdag var det när vi vaknade i morse min fru och jag, solen sken fåglarna kvitrade utanför vårt sovrum, bonden kom för att fortsäta ta in skörden som är färdig. Men snart insåg jag att vi behövde baka bröd för det var slut.
Så det blev i stort dagens aktivitet, men det är jättekul att ta fram nya sorter som vi hittar recept på. Så i dag blev det örtkrydat matbröd ett Ölenskt resept, och en tekaka på havremygryn, båda blev mycket goda.
Sen har jag varit in till vårt  kanli i Söderköping för att diksutera hur och när vi kan dra i gång cirklar i medlemsutbildning.
En bra dag som jag ser det, som nu är slut.
Hälsningar
Gubben i Sankt Anna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0